<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/159772.png" style="display:none;">

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi

Kontakta oss

Inspiration EVENTS

Här samlar vi all information om events, föreläsningar, och annat roligt vi antingen koordinerar själva eller hos någon annan.
Klicka dig runt, läs mer om eventen och anmäl dig och en kompis så ses vi snart!  

8 mars Frukostseminarium Stockholm

Inspiration Events

Skrivet av Inspiration Events

Ta kontroll över din framtida försäljning

Varmt välkommen till ett högaktuellt frukostseminarium den 8 mars med en av Sveriges just nu mest uppskattade föreläsare - Henrik Larsson-Broman från Prosales. Föreläsningen riktar sig till dig som är VD, sälj- eller marknadschef och kommer ge dig en rivstart på dagen, så vi hoppas verkligen du kan vara med.


Henrik_larsson_broman_ bokomslag_supertrenderna

8 mars
Torsgatan 21, Bonnierhuset, Stockholm
Frukost 07.30-08.00
Föreläsning: 08.00-09.30
Q&A: 09.30-10.00
 

 

Ta kontroll över din framtida försäljning!

Trender fungerar som ledstänger in i framtiden och rätt hanterat hjälper de dig att bygga robusta strategier för ökade intäkter. På den här föreläsningen ger Henrik Larsson-Broman - forskaren, trendanalytikern och författaren till purfärska boken "Supertrenderna” - inspirerande insikter om vad trender är, hur man tjänar pengar på trender och vilka trender som är viktigast att hålla koll på under 2019. 

Genom Inspiration Companys Daniel Marcko får du också ta del av hur Henriks spaningar kan kopplas till Gamification in Business och därigenom bidra till att, i ännu större grad, trigga och engagera medarbetare till önskade beteenden och resultat.

Varmt välkommen att anmäla dig via länken

/Hälsningar teamet på Inspiration Company

Till anmälan

https://www.lyyti.in/frukostseminarium_8_mars 


Om Henrik Larsson-Broman

Henrik Larsson-Broman är grundare av forsknings- och analysföretaget ProSales Institute och tillika forskare, trendanalytiker och författare till boken "Supertrenderna". Med över 1000 föreläsningar är även Henrik Larsson Broman är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom försäljning och marknadsföring. 2018 utsågs han till en av Sveriges mest populära föreläsare av Eventeffect.